logo-min

  Trådlösa WiFi-nätverk 

Problem med ditt trådlösa WiFi-nätverk?


Ingen fara - vi är experter på trådlösa nätverk - WiFi
Trådlösa nätverk är fantastiska - när de fungerar som tänkt. Många upplever dock att täckningen i bostaden inte är fullständig eller att prestandan är låg.

Har du en bostad på flera plan, kanske väggar av betong eller tegel - då blir WiFi-täckningen ofta bristfällig. Teknik-hjälpen.se är experter på WiFi-nätverk och kan hjälpa dig att snabba upp ditt nätverk och optimera det så att du får full täckning i hela din bostad.

Mäta WiFi-styrka
Vi mäter upp din verkliga räckvidd och prestanda i hela bostaden, och kan snabbt se vad som behöver göras för att få ett bra WiFi-nätverk. Efter genomförda åtgärder mäter vi på nytt och redovisar resultaten, så du kan verifiera att vi lyckats med att optimera ditt trådlösa nätverk som tänkt.

Installera en WiFi extender - nej gör inte det!
Du kanske funderar på en trådlös Wi-Fi extender för att öka räckvidden på ditt nätverk. Vårt råd är att avvakta med det, då det sällan löser problemet. Det kan i många fall faktiskt förvärra det hela och resultera i ännu sämre prestanda.

Cerifierade
Låt Teknik-hjälpen.se hjälpa dig stället. Vi är cerifierade på nätverk och kan trådlösa nätverk på våra fem fingrar och vet vilka åtgärder som krävs. Vi baserar våra insatser på faktiska data från mätningar i din bostad.

Vi installerar även trådbundna nätverk (Ethernet cat6) i bostäder. Trådbundet är ofta ett bra komplement till ett trådlöst nätverk, och används också för att koppla upp trådlösa accesspunkter på olika platser i en bostad.

Vi hjälper också till så din säkerhet är tillfredställande för att förhindra intrång och andra otäckheter. Naturligtvis hjälper vi dig också att installera ny utrustning som du nyss har köpt.
 
Intresserad och vill läsa mer?
Är du tekniskt intresserad så finns här bra info som på ett övergripande sätt beskriver grunderna i trådlös radiokommunikation och vilka utmaningar det innebär att använda trådlös WiFi-teknik.

Läs övergripande om trådlös kommunikation här
Läs mer detaljerad info om tekniken bakom trådlös radiokommunikation här

RUT-avdrag
Våra hembesök omfattas  av RUT-avdrag på 50%. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket. 
Läs mer om RUT-avdraget här.

Priser
För ett hembesök betalar du enbart för tiden som vi är hemma hos dig. Du behöver inte betala för framkörning, restid eller reskostnad - allt är inkluderat i det fasta timpriset.
Läs mer om våra priser här.