Vi hjälper privatpersoner med hemelektronik

Vi hjälper dig med tekniken i ditt hem

När du får problem med dina teknikprylar i hemmet finns Teknik-hjälpen.se alltid till hands. Vi kommer hem och hjälper dig med krånglande apparater såsom dator, mobiltelefon, surfplatta, internetuppkoppling, skrivare och smart-TV. 

Nöjda kunder

Våra tjänster

RUT-avdrag

Nätverksinstallationer - Spara tid och krångel

Trådlösa nätverk är fantastiska – när de fungerar vill säga. Många upplever dock att prestandan är låg och att täckningen i bostaden inte är fullständig. Teknik-hjälpen.se kan hjälpa dig att snabba upp ditt nätverk och optimera det så du får full täckning i hela din bostad. Vi hjälper också till så din säkerhet är tillfredställande för att förhindra intrång och andra otäckheter.

Med RUT-avdrag på 50% för privatpersoner blir det riktigt billigt!

Om Teknik-hjälpen

När du får problem med dina teknikprylar i hemmet finns Teknik-hjälpen.se alltid till hands. Vi kommer hem och hjälper dig med krånglande apparater såsom dator, mobiltelefon, surfplatta, internetuppkoppling, skrivare och smart-TV. Vi är experter på WiFi och trådbundna nätverk och ser till att du får full täckning i din bostad, altan eller Attefallshus. Vi löser också WiFi-täckning till din billaddare eller solpanelsanläggning.

Vi täcker in två regioner på Västkusten: Göteborg och Stenungsund

Bor du på andra orter kan vi hjälpa dig på distans genom fjärrhjälp / fjärrsupport

Vad tycker våra kunder?
Marianne - Göteborg
Läs mer
"Mycket bra och proffsig hjälp. Trevligt bemötande. Jag är jättenöjd! Kan varmt rekommendera detta företag!"
Clara - Göteborg
Läs mer
"Supernöjda! Bra service, löste det superbra. Grymt!"
Magnus - Långedrag
Läs mer
"Fick snabbt svar och proffsig hjälp med att sätta upp wifi lösning i trevåningshus. Rekommenderar Teknik-hjälpen och Ulf som jag haft kontakt med."
Jan-Erik - Lindome
Läs mer
"Fick bra hjälp med att få en bättre wifi-signal till lastbalanseraren och därmed rätt nivå på kwh vid laddning av elbil."
Bengt - Hovås
Läs mer
"Mycket bra service och kunnande. Hade stora problem då vi tidigare anlitat ett annat företag för installation av wi-fi Dessa klarade ej av uppgiften och lämnade oss med ett system som hela tiden fallerade. Fick kontakt med Ulf och han löste det mycket professionellt och snabbt och nu fungerar allt till största belåtenhet. Rekommenderas varmt att använda Teknik-hjälpen.se"
Brigitte - Mölndal
Läs mer
"Fantastiskt bra service! Mycket trevlig, snabb och proffessionell hjälp. Allt fungerade perfekt från första kontakt till avslutat jobb. Jag rekommenderar varmt att anlita teknik-hjälpen."
Jenny S. - Sävedalen
Läs mer
"Ulf var hemma och hjälpte oss med vårt fiber och gjorde ett fanatiskt jobb. När han lämnade hade vi fått ett fungerande nätverk i två hus och han hjälpte mig med att få tillgång till externa diskar där många gamla bilder låg som betyder extremt mycket för mig. Jag rekommenderar honom å det varmaste."
Christian - Västra Frölunda
Läs mer
"Mycket proffsig och snabb installation. Tack Ulf :-)"
Gull-Britt - Alvhem
Läs mer
"Vi fick hjälp att ordna vårt röriga hemmanätverk inkl att få ordning på uppkopplingen mot wi-fi av bilens laddbox. Nu fungerar allt perfekt. Vi fick proffsig och snabb hjälp och kommer garanterat att anlita Teknik-hjälpen igen om vi behöver hjälp med något i framtiden. Tack Ulf!"
Bo - Göteborg
Läs mer
"Nu har vi inte längre problem med dålig wifi täckning! Löstes snabbt och elegant!!"
Låt oss lösa ditt problem idag!

Kontakta oss via telefon, mail eller beskriv ditt problem i formuläret så löser vi ditt problem.
Klicka på knappen nedan för att gå vidare.